Ταρνατόρος: "Θα διοργανώσουμε μία μεγάλη γιορτή"

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος βρέθηκε στα στούντιο της NOVA και αναφέρθηκε στην απόφαση να γίνει το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ στην Κύπρο και διαβεβαίωσε πως θα είναι η μεγαλύτερη βολεϊκή γιορτή που έχει γίνει στο νησί της Αφροδίτης.

«Κάνουμε το φάιναλ-4 στην Κύπρο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι γιορτάζουμε εφέτος τα 10 χρόνια της ΕΣΑΠ και θέλαμε να κάνουμε κάτι πρωτοπορειακό. Ο δεύτερος είναι πως εδώ και δύο χρόνια είμαστε πολύ κοντά με την κυπριακή ομοσπονδία. Βλέπουμε πως μεταξύ του ελληνικού και κυπριακού πρωταθλήματος υπάρχει διαφορά και προσπαθούμε να δώσουμε ότι μπορούμε και στην Κύπρο».

Σχετικά με τις προετοιμασίες που γίνονται για τη διοργάνωση ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ είπε: «Οι άνθρωποι στην Κύπρο έχουν πάρει πολύ ζεστά τη διοργάνωση. Την θέλουν πολύ και πιστεύω πως οργανωτικά θα είναι εφάμιλλη του Τσάμπιονς Λιγκ, ίσως και παραπάνω. Το λέω αυτό διότι ετοιμάζουμε πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και πολλά γεγονότα που θα συνοδεύσουν το κυρίως μενού, δηλαδή, τους αγώνες. Είναι η πρώτη φορά σε όλα τα ομαδικά σπορ που μία εγχώρια διοργάνωση της Ελλάδας θα διοργανωθεί με έδρα την Κύπρο. Βρέθηκα πριν λίγες ημέρες στην Κύπρο και συζητήσαμε με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας όλες τις λεπτομέρειες. Είναι δύσκολο το εγχείρημα αλλά με την καλή οργάνωση και την συνδρομή όλων των φορέων θα διοργανώσουμε μία μεγάλη γιορτή που θα την απολαύσουν οι φίλαθλοι στην Κύπρο και τηλεοπτικά όλη η φίλαθλη Ελλάδα μέσω των καναλιών Novasports».