Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ. για τη δοκιμαζόμενη Ρόδο και όσους δίνουν μάχες με τις φλόγες

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τη συμπαράσταση τους προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας στη Ρόδο αλλά και σε όλα τα μέρη της Ελλάδας που δοκιμάζονται από τα πύρινα μέτωπα.


Συμπαραστέκονται τους ήρωες πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος που εδώ και ημέρες επιχειρούν αδιάκοπα και ακούραστα, τους χειριστές των εναερίων μέσων και φυσικά στους εθελοντές που εδώ και μέρες δίνουν την ψυχή τους, ρισκάρουν και πολεμούν για να περιοριστεί η συμφορά.

Συμπαραστέκονται στους επαγγελματίες και στους εργαζομένους που δοκιμάζονται στην καρδιά της τουριστικής σεζόν. Συμπαραστέκονται στους αιρετούς και στους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Η κοινότητα του ελληνικού βόλεϊ με κάθε τρόπο και μέσο θα προβάλλει την ηρωική προσπάθεια τους και θα συνδράμει όπου ζητηθεί για να επουλωθούν οι πληγές.

Δίνουμε προτεραιότητα στη ζωή, φροντίζουμε την πανίδα, τη χλωρίδα και το φυσικό πλούτο της χώρας. Τούτες τις ώρες τηρούμε αυστηρά τα πρωτόκολλα της Πολιτικής Προστασίας και είμαστε χρήσιμοι για το σύνολο της κοινωνίας και της πατρίδας μας.