Στον "αέρα" τα εισιτήρια της Εθνικής Ανδρών

Τρεις και… σήμερα απέμειναν για το πρώτο σερβίς στο τουρνουά των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Η Εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει διαδοχικά Βέλγιο, Μολδαβία, Ουκρανία με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων τις 21:00 και θέλει να κάνει το 3χ3 για να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2017 της Πολωνίας.

Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται στην τελική του ευθεία, ενώ η πόλη της Κοζάνης κινείται πλέον στους ρυθμούς των αγώνων της Εθνικής.

Από σήμερα το απόγευμα θα ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων, τα οποία τιμώνται 5 ευρώ (και για τους δύο αγώνες της ημέρας). Για τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από σήμερα το απόγευμα από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Παύλου Χαρίση, ενώ από αύριο το πρωί θα υπάρχει και δεύτερο σημείο πώλησης σε εκθετήριο στην Πλατεία Νίκης στην Κοζάνης (ώρες λειτουργίας 11:00 – 14:00 & 18:00 – 19:00).