Ξεκίνησε προετοιμασία η Εθνική Γυναικών στην Κρήτη

Επιστροφή στις προπονήσεις για την εθνική γυναικών που βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Το καθημερινό πρόγραμμα των αθλητριών που επέλεξαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές για αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας περιλαμβάνει καθημερινά πρωϊνή προπόνηση με βάρη και απογευματινή στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Κι αυτό που απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή η αποστολή της εθνικής είναι η περίφημη κρητική φιλοξενία καθώς όλοι οι τοπικοί φορείς και η οικογένεια του βόλεϊ είναι στο πλευρό της ομάδας.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι επιστρέφοντας η ομάδα από τα βάρη την περίμενε μία ξεχωριστή έκπληξη. Η φαρμακοποιός Κατερίνα Ζουράρη-Βένιου, η οποία παρέχει δωρεάν τα self tests στην εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ηράκλειο, αλλά και παλιά αθλήτρια του βόλεϊ (αγωνίζονταν στην ΓΕΗ με προπονητή τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Βαγγέλη Περόπουλο), αφιέρωσε στα κορίτσια της Εθνικής και στον παλιό προπονητή της ακόλουθη μαντινάδα:

«Κι αφού στην Κρήτη ήρθατε για προετοιμασία,
όλη η αγάπη του νησιού, μαζί σας για υγεία

Η θετική ενέργεια που πάντα περισσεύει
νίκες, χαρές, χαμόγελα
στη χώρα μας να φέρει

Για να γενεί το βόλεϊ άθλημα του καιρού μας
κόσμο να φέρει και παιδιά ξανά στα γήπεδα μας
η ομορφιά του βάρσαμο να γίνει στην καρδιά μας

Καλή επιτυχία»