Έτοιμος ο Φοίνικας για το Λιγκ Καπ

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ενόψει των αγώνων του League Cup. Μετά τα φιλικά στη Σερβία οι παίκτες του Ντούσκο Νίκολιτς, τα δίνουν όλα προκειμένου να είναι έτοιμοι για τους αγώνες του 4ου Ομίλου του League Cup που θα γίνει το τριήμερο 14-16 Οκτωβρίου στη Σύρο.

Ο Αλέξανδρος Χήρας και ο Δημήτρης Εφραιμίδης δήλωσαν για τους αγώνες του Λιγκ Καπ.

Ο Αλέξανδρος Χήρας απάντησε στην ερώτηση για το εάν είναι έτοιμη η ομάδα ενόψει των αγώνων του League Cup:

«Αν εξαιρέσουμε τον Ματτέο που τις 2 τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ίωση, οι υπόλοιποι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι να δώσουμε το 100%. Η ομάδα θα υποχρεωθεί να δώσει μέσα σε 16 ώρες, δύο σημαντικούς αγώνες που θα κρίνουν την συμμετοχή της ομάδας στο Final 4 του League cup που φέτος θα γίνει στην Κύπρο».

Πιστεύεις ότι θα καταφέρετε να πετύχετε τις δυο νίκες;

«Είναι δύσκολο όχι μόνο για εμάς αλλά και για όλες τις ομάδες να δώσουν 2 αγώνες μέσα σε ένα 24ωρο, αλλά όταν η θέληση για την νίκη είναι μεγάλη τα εμπόδια γίνονται μικρά. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο του νησιού που θα έλθει να μας δει… Θέλουμε τους οπαδούς να μας στηρίξουν γιατί η παρουσία τους είναι καταλυτική στην ψυχολογία μας».

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης είπε: «Έχουμε κάνει μια πολύ δυνατή προετοιμασία και είμαστε σε ένα καλό επίπεδο για να μπορέσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Το γεγονός ότι μέσα σε 16 ώρες θα δώσετε δυο παιχνίδια, ενώ οι παίκτες του Ηρακλή θα είναι ξεκούραστοι είναι πρόβλημα;

«Δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερο πρόβλημα κατά την γνώμη μου καθώς το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν και ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τον χρόνο μας κατάλληλα έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι και για το δεύτερο παιχνίδι. Τι θα ζητούσες από τους φίλους του Φοίνικα. Καλούμε όλους τους φίλους του Φοίνικα να έρθουν και να μας υποστηρίξουν καθώς με την παρουσία τους στο γήπεδο μας βοηθάνε ιδιαίτερα και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα!».