Δυνατές μάχες στο Βραχάτι

Στο Βραχάτι θα γίνουν οι αγώνες του Γ΄ομίλου με οικοδεσπότη τον Παμβοχαϊκό ο οποίος στην πρεμιέρα υποδέχεται την Παναχαϊκή στο ντέρμπι της Πελοποννήσου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ρεπό. Από τις τρεις ομάδες μόνο η μία (ο Παμβοχαϊκός) έχει μία συμμετοχή σε φάιναλ-4 και συνεπώς όλοι θέλουν να περάσουν στο φάιναλ-4 της Κύπρου.

Και οι τρεις ομάδες έχουν στόχο την πρόκριση στο φάιναλ-4. Ο Παμβοχαϊκός του Κώστα Δεληκώστα παρουσιάζεται με ανανεωμένη ομάδα καθώς μόνο τρεις παίκτες έχουν μείνει από την περσινή ομάδα.

Διαγώνιος είναι ο Αινείας Τζελάτι που ήρθε από τον Άρη, ενώ η υποδοχή βασίζεται στον Βραζιλιάνο ακραίο Ενρίκ Μπατατζίμ και στον Αμερικανό ακραίο Γκρέγκορι Πέτι. Παίκτης κλειδί είναι ο Σέρβος πασαδόρος Νικολά Ζιβάνοβιτς και κεντρικός ο Αυστραλός Γκράχαμ Μπο. Ηρθαν ακόμα οι Νίκος Αγγελόπουλος, ο Θεόδωρος Ιωαννίδης και ο λίμπερο Θεόδωρος Τσαδήμας.

Με νέα αγωνιστική ταυτότητα και νέο προπονητή (τον Μανώλη Συνοδινό) θα αγωνιστεί η Παναχαϊκή. Διαγώνιος είναι ο βετεράνος Νίκος Ρουμελιώτης, πασαδόρος αποκτήθηκε πρόσφατα ο Μανώλης Δημητριάδης που την περσινή σεζόν ήταν στον Παμβοχαϊκό και θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που το ξέρει καλά. Ακραίοι είναι ο Βόσνιος Σορμάζ και ο Μεξικανός Μπαράχας. Ο Βραζιλιάνος Ρεκ και ο Βλαχοστάθης είναι οι δύο κεντρικοί ενώ λίμπερο είναι ο βετεράνος Μένιος Ρουμελιώτης και ο ταλαντούχος Μούσο Ιτάλο.

Γ΄ΟΜΙΛΟΣ (Βραχάτι – Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Κούγιας, Mαριδάκης. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Καραγιαννόπουλος. Γραμματεία: Κτενά.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
20.00: Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Κούγιας, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου