Αισιόδοξος ο Γκόμεζ

Αποφασισμένος να βγει νικητής με την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του είναι Ερνάντο Γκόμεζ.

Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος του ΠΑΟΚ στις δύσκολες ώρες μετά τον τραυματισμό του στον ώμο του δεν μοιρολατρεί. Δίνει μαθήματα ζωής και υπόσχεται γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

«Ηταν μία δύσκολη στιγμή. Ετοιμαζόμουν να κάνω επίθεση και ένιωσα έναν δυνατό πόνο. Είμαι τόσα χρόνια στα γήπεδα και τέτοια εμπειρία δεν είχα ξαναζήσει. Μούδιασε ο ώμος μου. Στην αρχή πέρασαν πολύ άσχημα πράγματα από το μυαλό μου αλλά σε αυτές τις στιγμές πρέπει να επιβάλεσαι στο σώμα και να ανακτάς την ψυχραιμία σου ώστε να μπορεί να το διαχειριστείς», δήλωσε ο Γκόμεζ στο volleyleague.gr.

Ο Βενεζουελάνος και σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα κάνει ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η έκταση της ζημιάς αλλά και να προσδιοριστεί ο χρόνος επιστροφής του στα γήπεδα.

«Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει στον ώμο αλλά είμαι αισιόδοξος πως δεν θα είναι κάτι πολύ βαρύ. Κρατάω την ηρεμία μου και κάνω καλές σκέψεις. Οταν είσαι αθλητής και ειδικά όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να περιμένεις τέτοιες στιγμές».

Ο Γκόμεζ παρότι ακόμα δεν γνωρίζει την έκταση της ζημιάς είναι αισιόδοξος πως θα επιστρέψει το συντομότερο...
«Είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά. Με τη βοήθεια των γιατρών θα κάνω μεγάλη προσπάθεια για γρήγορη και σωστή αποθεραπεία ώστε να επιστρέψω γρήγορα. Ξέρω πως η ομάδα του ΠΑΟΚ με χρειάζεται στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Τέλος, ο Γκόμεζ αναφέρθηκε και στις πρώτες βοήθειες αλλά και την φροντίδα που έχει από τους παράγοντες του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

«Απο την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι ήσυχος και σίγουρος πως κάνουμε το καλύτερο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για το ενδιαφέρον και τους υπόσχομαι πως σύντομα θα είμαι κοντά στην ομάδα».

*Στη φωτογραφία ο Ερνάντο Γκόμεζ με τον Αχιλλέα Τζήκα.