«Όλοι έχουν από 25% πιθανότητες»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης, ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκόμεζ και ο κεντρικός του Ηρακλή Τάσος Γάτσης «διασταύρωσαν» τις εκτιμήσεις τους για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» μετά την κλήρωση που έγινε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της NOVA με τον Παντελή Λώλη.

Στο μόνο που συμφώνησαν και οι τέσσερις ήταν πως οι πιθανότητες τίτλου για κάθε ομάδα είναι 25% και στη συνέχεια τονισαν:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν σε απ΄ευθείας σύνδεση από το «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη είπε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τη διοργάνωση συνολικά:  «Είναι ένα μεγάλο ντερμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Περιμένω να παίξουμε πολύ καλά. Θα υπάρχει μεγάλη πίεση καθώς δεν θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία για την κατάκτηση του τίτλου. Ο στόχος είναι να προκριθούμε στον τελικό και από εκεί να πάρουμε και πάλι τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο. Για μένα είναι μία νέα διοργάνωση. Στόχος του Ολυμπιακού είναι και οι τρεις εγχώριοι τίτλοι».

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Θάνος Μαρούλης που βρέθηκε στο στούντιο της NOVA είπε: «Χαίρομαι που θα ζήσω την κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό σε τελική φάση διοργάνωσης. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χωράνε προγνωστικά. Η ομάδα που θα είναι καλύτερα εκείνο το Σαββατοκύριακο θα έχει και τον πρώτο λόγο. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, βάσει ρόστερ και βάσει πορείας των τελυταίων ετών. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι πιο δυνατός από τις άλλες χρονιές και ξέρουμε ότι αυτά τα ντέρμπι ειναι πάντα ιδιαίτερα».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ Ερνάντο Γκόμεζ που στις 15 Οκτωβρίου τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο υποσχέθηκε να είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Ο Βενεζουελάνος αναφέρθηκε στον ημιτελικό με τον Ηρακλή και συνολικά για τη διοργάνωση: «Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι εκεί. Το υπόσχομαι στην διοίκηση, στην ομάδα και στον κόσμο. Πιστεύω πως θα τα καταφέρω να λάβω μέρος στη διοργάνωση. Είναι ένα ντέρμπι. Ο Ηρακλής έχει καλή απόδοση στην αρχή του πρωταθλήματος.  Δεν θα είναι ένας αγώνας Γκόμεζ εναντίον Καλαντάτζε, αλλιώς θα παίζαμε... τένις. Είναι καλό που ξέρουμε τον αντίπαλο γιατί μπορέσουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Ο έμπειρος κεντρικός του Ηρακλή Τάσος Γάτσης αναφέρθηκε στη δεύτερη παρουσία του «γηραιού» σε φάιναλ-4 το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και τη μονομαχία με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το φάιναλ 4 είναι πολύ μακριά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε, θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Εύχομαι να είναι υγιείς οι παίκτες του ΠΑΟΚ»