Έφτασε η ώρα για το final 4 της ΕΣΠΑΑΑ

Η μεγάλη ώρα για το Final Four του Κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ (17-18 Δεκεμβρίου) έφτασε! Η Νίκη Αμαρουσίου είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση να διεκδικήσει το Τρόπαιο μέσα στο “σπίτι” της, ενώ και το κλειστό της Κοκκινιάς είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τη σπουδαία αυτή διοργάνωση!

Αύριο (Σάββατο 17/12), λοιπόν, στις 18:30, η ομάδα μας θα κοντραριστεί με την Αθηνά Μαγκουφάνας, στον Ημιτελικό που θα ανοίξει την αυλαία του Final Four του Κυπέλλου, ευελπιστώντας ότι θα εξασφαλίσει θέση στον Τελικό της Κυριακής (18/12, 19:00). Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώτο σερβίς του έτερου Ημιτελικού ανάμεσα στον Φοίβο Μελισσίων και τους Αμπελόκηπους θα πραγματοποιηθεί δύο ώρες αργότερα, στις 20:30.

Μαρτσουκάκη: “Δεν υπάρχουν φαβορί”
Η προπονήτρια της Νίκης, Έφη Μαρτσουκάκη, μιλώντας για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Final Four, δήλωσε: “Για εμάς είναι επιτυχία και μεγάλη τιμή το ότι φτάσαμε μέχρι εδώ. Ξέρουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες από υψηλότερες κατηγορίες, ωστόσο αυτό δεν θα μας φοβίζει… Θα τα δώσουμε όλα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας συγκεντρωμένα και ελπίζω να καταφέρουμε να προκριθούμε και στον τελικό. Εξάλλου, από τη στιγμή που φτάνεις στην τετράδα δεν υπάρχουν φαβορί. Οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες να φτάσουν μέχρι το τέλος… Εμείς προερχόμαστε από μία άσχημη ήττα, ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε απ’ τις ομάδες που μπορούν και έχουν τον τρόπο να ξεπερνούν δύσκολες καταστάσεις και να βγαίνουν πιο δυνατές από αυτές. Αυτό που θα επιδιώξουμε στο Final Four είναι να βγάλουμε ωραία εικόνα και να το ευχαριστηθούμε!”.

Ηλιοπούλου: “Τεράστια εμπειρία η συμμετοχή στο Final Four”
Απ’ τη μεριά της, η Χριστίνα Ηλιοπούλου, το λίμπερο της Νίκης (και παλαιότερη παίκτρια της ομάδας μας, καθώς προέρχεται από τις Ακαδημίες μας), επισήμανε: “Μόνο ικανοποιημένες θα μπορούσαμε να είμαστε από τη συμμετοχή μας στο Final Four. Έχουμε πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία ως τώρα, όμως δεν θέλουμε να μείνουμε σε αυτή, αλλά να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε… Γιατί όχι και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, παρότι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι, μιας και έχουμε απέναντί μας ομάδες από μεγαλύτερη κατηγορία και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να τα καταφέρουμε! Εξάλλου, λόγω του ότι είμαστε πολύ νεανικό σύνολο, για τις περισσότερες από εμάς η παρουσία μας στo Final Four μίας τόσο μεγάλης διοργάνωσης είναι τεράστια εμπειρία και θέλουμε να… αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία από τα μαλλιά! Συν τοις άλλοις, το γεγονός ότι το Final Four διεξάγεται στην έδρα μας είναι ακόμη ένα μεγάλο κίνητρο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, είμαστε μία οικογένεια. Και φυσικά έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουμε ως εδώ. Το γεγονός ότι είμαστε μία απ’ τις τέσσερις ομάδες του Final Four του Κυπέλλου μόνο τυχαίο δεν είναι…”.

Μαυράκου: “Είμαστε έτοιμες…”
Τέλος, η διαγώνια της Νίκης, Στεφανία Μαυράκου, τόνισε: “Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμες για το Final Four. Η συμμετοχή μας στην τετράδα της διοργάνωσης μας γεμίζει χαρά, ικανοποίηση, αλλά και “δίψα” για να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα! Βέβαια, ξέρουμε ότι οι άλλες τρεις ομάδες της τετράδας είναι από μεγαλύτερη κατηγορία και ότι για να προκριθούμε καταρχάς στον τελικό θα πρέπει να αποκλείσουμε την Αθηνά Μαγκουφάνας, ομάδα Β’ Εθνικής. Όμως θα κάνουμε τα πάντα για την υπέρβαση! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι επιτυχία η παρουσία μας στο Final Four και αν μη τι άλλο ήταν κάτι ανέλπιστο αφού καταφέραμε να αποκλείσουμε ομάδες υψηλότερων κατηγοριών. Μετά την ήττα της Δευτέρας, την οποία θα πρέπει να ξεχάσουμε, ευελπιστώ ότι θα αντιδράσουμε, όπως έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε μέχρι τώρα, και θα παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένες, ώστε να έχουμε τύχη για κάτι καλό. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, το ρόστερ μας είναι αρκετά δυνατό και πιστεύω ότι αν αξιοποιήσουμε τις δυνατότητές μας μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, τόσο στο Final Four, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος”.