Δυνατός αγώνας στη Σαντορίνη για το Κύπελλο Γυναικών

«Χωρίς ανάσα» ΑΟ Θήρας και Α.Σ Ελπίς μπαίνουν την Κυριακή (29/1) στη «μάχη» της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Γυναικών.

Οι δυο ομάδες θα βάλουν στην άκρη την κούραση από τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Υπενθυμίζεται ότι φέτος οι συναντήσεις των δυο ομάδων για το πρωτάθλημα είναι άκρως ανταγωνιστικές, καθώς στον πρώτο γύρο ο ΑΟΘ επικράτησε δύσκολα με 3-2 (25-18,25-21,24-26,19-25,15-10) σετ στην έδρα του ενώ στο β’γύρο η Ελπίδα πήρε τη ρεβάνς με 3-2 (25-20, 25-27, 25-22, 26-28,15-8).

Ο προπονητής του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου αναφερόμενος στην αναμέτρηση τόνισε: «Την Κυριακή αντιμετωπιζουμε την ομάδα που μας κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα και πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις γιατί τα λάθη δεν επιτρέπονται σε νοκ αουτ παιχνίδια.

Από την άλλη, ο κόουτς της Ελπίδας, Γιώργος Χρυσομαλλίδης ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΑΟ Θήρας που δέχθηκε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Από κει και κει πέρα στο Κύπελλο υπάρχουν πάντα οι εκπλήξεις κι εμείς θα μπούμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας…».