Στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, έρχονται μεγάλες διοργανώσεις

Στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, έρχονται μεγάλες διοργανώσεις.

Ο επόμενος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών θα γίνει στη Κρήτη, ενώ θα γίνει συζήτηση και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών και στο «τραπέζι» έπεσε και η δυνατότητα διεξαγωγής του Πανευρωπαικού πρωταθλήματος Εφήβων 2024.

Οι σημαντικές αυτές ειδήσεις αναδείχθηκαν από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Καραμπέτσο, στο περιθώριο των συναντήσεων που είχαν στο Ηράκλειο, με αφορμή την παρουσία της Εθνικής ομάδας γυναικών,  η οποία κάνει την προετοιμασία της στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

«Η αθλητική εγκατάσταση αυτή, με το μεγάλο έργο δαπάνης 12.5 εκ ευρώ που σχεδιάζουμε, θα αναπτυχθεί και θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και θα είναι στην διάθεση σας, για μεγάλες διοργανώσεις» ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ) και τους εργαζόμενους του σταδίου, για τις εργατοώρες που αφιερώνουν ώστε η εγκατάσταση να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Με την σειρά του ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, χωρίς την βοήθεια του οποίου η Εθνική γυναικών δεν θα μπορούσε να κάνει προετοιμασία, χαρακτήρισε στολίδι το Λίντο, το οποίο είχε επισκεφθεί πριν από πολλά χρόνια και ανέφερε ότι ήδη κλείδωσε ο τελικός Κυπέλλου γυναικών, αλλά και άλλες διοργανώσεις που θα σχεδιαστούν στο μέλλον.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Λευτέρης Ζερβός, ανέφερε ότι επιθυμία όλων είναι το Λίντο να αποτελέσει το σπίτι του βόλεϊ και τόνισε την ετοιμότητα για την φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων.
 

Του Γιώργου Κορτσιδάκη.