Συγκινημένος ο Σάκης Ψάρρας: Παλέψαμε σαν θηρία - Ντάνιελ Καστελάνι: Άξια στον τελικό ο Μίλωνας, δείξαμε χαρακτήρα

 Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας αναφέρθηκε στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του που πάλεψαν σαν θηρία. 

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει εφέτος αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένος για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και με τον τρόπο που είδατε. Παίξαμε καταπληκτικό βόλεϊ απέναντι σα θηρία, απέναντι σε μία τεράστια ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ, με ιστορία, με τίτλους, με μεγάλους αθλητές. Νίκησαν οριακά αυτόν τον τελικό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια όμως και στους παίκτες μου, στα παιδιά μου, στους συνεργάτες μου, σε όλο τον οργανισμό του Μίλωνα. Το χειροκρότημα του κόσμου εδώ στη Λάρισα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους παίκτες μου και όλη την ομάδα. Μόνο που λέτε πως ήμασταν ισάξιοι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μεγάλη ιστορία. Κλείνει ένας κύκλος για αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Παναγιώτη Γεωργούτσο, Ηλία Λάππα, Βασίλη Μηνούδη, Γιάννη Στυλιανού, Αριστοτέλη Γεωργόπουλο, Ηλία Νανόπουλο και όλη τη διοίκηση που με στηρίζει. Ευχαριστώ τον άνθρωπο της ζωής μου που με στηρίζει. Δε μπορέσαμε να πάρουμε το κύπελλο. Θα το προσπαθήσουμε στο μέλλον».

Ντάνιελ Καστελάνι: Άξια στον τελικό ο Μίλωνας, δείξαμε χαρακτήρα

  O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι χαρακτήρισε καταπληκτικό παιχνίδι τον τελικό απέναντι στον Μίλωνα και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του:

«Έγινε ένας καταπληκτικός αγώνας για το βόλεϊ και τον κόσμο και τους τηλεθεατές. Είμαστε χαρούμενοι. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έχει αυτοπεποίθηση και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τον τίτλο. Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης θα μπούμε δυνατά για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Μίλωνας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μας δυσκόλεψε. Εχει δύο καταπληκτικούς ακραίους, έναν φοβερό πασαδόρο και γενικά είναι πολύ καλή ομάδα και άξια έφτασε έως εδώ». 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΚΥΑΝΑ MVP του Κυπέλλου ανδρών ο Δημήτρης Τζούριτς