Για πρωτάθλημα ξανά με Καπετανίδη ο Πήγασος

Ο Πήγασος Πολίχνης θα έχει για ακόμα μια σεζόν στο δυναμικό του τον Κώστα Καπετανίδη.

Ο νεαρός διεθνής ακραίος που έχει κάνει τη μεγάλη διαφορά στο εφηβικό του Πήγασου από το 2015 που ήρθε στην ομάδα, βοηθώντας τον να κατακτήσει 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων κι ένα παιδικό, συμφώνησε να παραμείνει και αυτή τη σεζόν στοχεύοντας στο εφηβικό πρωτάθλημα τον τίτλο και βοηθώντας την ανδρική ομάδα στο μεγάλο της στόχο, αυτό της ανόδου στην Α1.

Ο Καπετανίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του και έχει κατακτήσει πολλά ατομικά βραβεία τόσο με τον Πήγασο όσο και με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης πριν. Ουσιαστική και η βοήθεια που έχει προσφέρει με το ταλέντο του και στην Εθνική Παίδων - αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προετοιμασία για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα - δίνοντας πολλές υποσχέσεις με την σταθερά ανοδική του πορεία για μελλοντική ανάδειξη και με την Εθνική Ανδρών.

Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Πήγασο η παραμονή του στο ρόστερ και σίγουρα εάν ο Καπετανίδης ήταν σε καλύτερη κατάσταση τη σεζόν που μας πέρασε - καθώς προετοιμαζόταν για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο που όπως φαίνεται από τις υψηλές βαθμολογίες που σημείωσε την έχει πετύχει - σίγουρα θα είχε προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια στην άνοδο στην Α1 καθώς η ομάδα έφτασε στα μπαράζ ανόδου.

Ο ίδιος μας είπε:

«Και οι δύο χρονιές που πέρασαν χαρακτηρίστηκαν από πλήρη επιτυχία τόσο στο εφηβικό με την κατάκτηση των πανελληνίων πρωταθλημάτων όσο και στο αντρικό με την παρουσία μας στα μπαράζ ανόδου . Προσωπικά από αυτά τα δύο χρόνια αποκόμισα πολλές εμπειρίες και ήρθα σε επαφή με σπουδαίους αθλητές και ανθρώπους .

Η απόφαση μου να συνεχίσω στην ομάδα του Πήγασου επηρεάστηκε από το καλό κλίμα της ομάδας και από τους στόχους που έχουμε θέσει. Πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσουμε και φέτος και θα ήθελα να αποτελέσω συντελεστή της επιτυχίας αυτής.»

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΩ