Επιστροφή Μάντζιου και μεταγραφές ανακοίνωσε ο ΑΓΣΙ

Η Διοίκηση του τμήματος βόλει Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Φίλιππου Μάντζιου για το ανδρικό τμήμα της ομάδος.

Ο αθλητής προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου μας όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που πανηγύρισε τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων καθώς επίσης και με συμμετοχές στο ενεργητικό του απο ομάδες της πρώτης Εθνικής Κατηγορίας. Ο Φίλιππος γυρίζει σελίδα και επιστρέφει στην πόλη του για να συναντήσει πρώην συμπαίκτες συμβάλλοντας στην προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες.


Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την ανανέωση της συνεργασίας με τον βασικό κορμό της περσινής χρονιάς και συγκεκριμένα με αθλητές που προέρχονται απο τα σπλάχνα του συλλόγου. 

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στους αθλητές Μυλωνά Γιάννη ο οποίος ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην πόλη μας καθώς επίσης και τον Αλέξανδρο Καρδάμη ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα παραμείνει στην Κέρκυρα.

Ανανεώσεις: Παναγιώτης Κυπριανός, Φώτης Γεωργάκης, Ευριπίδης Αλεξίου, Στουγιάννος Θανάσης, Χάρης Χριστάκης, Χρήστος Καναβούλης, Γεράσιμος Δίβαρης, Ιάσονας Μάντζιος, Πέτρος Κυπριανός, Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Ελευθέριος Τάνας, Θωμάς Μουζοκές, Στέφανος Σκανδάλης