Η Μαρκάκη στο NJIT

Πριν αρχίσουμε να ανακοινώνουμε τις φετινές μεταγραφές του συλλόγου μας, οι οποίες θα είναι εντυπωσιακές, ας αρχίσουμε με μία αποχώρηση, η οποία μας κάνει όχι μόνο χαρούμενους, αλλά και ευχαριστημένους καθώς η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρίνα Μαρκάκη, χθες υπόγραψε τη μετακίνηση της στο NJIT(Τεχνολογικό Ινστιτούντο του Νιου Τζέρσι) της Division 1 του NCAA.

Στο σύλλογο μας αισθανόμαστε υπερήφανοι για την επιτυχία της Μαρίνας.

Πρόκειται - σύμφωνα με τους αμερικάνους - για την πιο πετυχημένη φετινή μεταγραφή ελληνίδας αθλήτριας στο NCAA.

Ο σύλλογος μας ξεκινώντας από πέρσι αυτή τη συνεργασία με το NCAA, πίστευε και περίμενε ότι πολύ σύντομα θα απέφερε καρπούς, όπως και έγινε.

Η Μαρίνα, εξασφάλισε και πλήρη υποτροφία σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια, αλλά και υψηλό μηνιαίο μισθό.

Και είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα, αναξιοκρατίας που υπάρχει στη χώρα μας, καθώς αυτό το κορίτσι που δούλευε αθόρυβα και μεθοδικά, δεν έχει κληθεί ποτέ από κανένα σε κανένα κλιμάκιο και καμιά Εθνική ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν για την επιτυχία αυτή, στους συνεργάτες του συλλόγου μας στις ΗΠΑ, στους έλληνες εκπρόσωπους τους, αλλά πάνω απ΄ όλα στην προπονήτρια μας Όλγα Χατζηδημητρίου, η οποία πίστεψε στη Μαρίνα, διαμορφώνοντας και πλάθοντας τον αθλητικό της χαρακτήρα, με την τελική δικαίωση.

Πολύ σύντομα, ακολουθούν και άλλες ανακοινώσεις και υπογραφές από το σύλλογο μας, για το NCAA, όπως και ετοιμάζονται και άλλες πολλές για την επόμενη περίοδο.

Στον ΔΑΣ Δραπετσώνας θέλουμε να βοηθούμε τα παιδιά μας να προοδεύουν και να πετυχαίνουν στους στόχους τους και η Μαρίνα Μαρκάκη είναι άλλο ένα παράδειγμα της δουλειάς σε όλα τα τμήματα του βόλει.

Είναι η απόδειξη ότι... ΣΤΗΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ, ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ