Επέστρεψε ο Λαρσινός στον Πανερυθραϊκό, απέκτησε και Δανιήλ

Ο Αλέξανδρος Λαρσινός που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ελβετία επιστρέφει στη Νέα Ερυθραία αυτή τη σεζόν για να αγωνιστεί με την πρώην του ομάδα.

Ο Λαρσινός αγωνίστηκε για τον Πανερυθραϊκό από το 2015 στις ακαδημίες της ομάδας με την οποία κατέκτησε το χάλκινο στο πανελλήνιο εφήβων το 2016 για να φύγει το 2017 για το εξωτερικό.

Ο ίδιος λέει για την εμπειρία του εκεί:

«Έμαθα να έχω πολύ μεγάλη υπομονή και συναναστράφηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ σοβαρούς επαγγελματίες παίκτες. Αυτό είναι κάτι το πάρα πολύ σημαντικό για έναν παίκτη της ηλικίας μου». Και για την επιστροφή στον Πανερυθραϊκό είπε:

«Βασικός λόγος είναι η αφοσίωση που δείχνει η συγκεκριμένη ομάδα στους παίκτες της και ο τρόπους που τους ετοιμάζει. Συνεπώς, σε συνδυασμό με την τυφλή εμπιστοσύνη που έχω στον κο Ρουσσάκη, πιστεύω πως θα βελτιωθώ στα μέγιστα».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Απέκτησε και Δανιήλ

Μαζί με τον Αλέξανδρο Λαρσινό, ο Πανερυθραϊκός θα έχει στη διάθεσή του στο εφηβικό τμήμα και τον Αλέξανδρο Δανιήλ που αποκτήθηκε από την Κηφισιά. Ο 19χρονος αθλητής που προέρχεται από τον ΦΟΚ Χίου είναι η επιλογή του Ρουσσάκη αυτή τη σεζόν.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ