«Μπαμ» με Σακόγλου από τον ΠΑΟΚ το Ροδίων Άθλησις!

Υψηλού επιπέδου μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε το «Ροδίων Αθλησις».

Θέλοντας να ανεβάσει κι άλλο το αγωνιστικό του επίπεδο απέκτησε τον Χάρη Σακόγλου, παίκτη που ήταν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στο τελευταίο φάιναλ φόρ του Κυπέλλου, που έγινε στο κλειστό της Καλλιθέας.

Παίκτης με πολλές διακρίσεις στο παλμαρέ του, αλλά και που μπορεί άνετα να βοηθήσει το «Ροδίων» να φτάσει στον στόχο του.

Είναι αθλητής υψηλού επιπέδου που χαρακτηρίζεται από το ήθος του αλλά και τον χαρακτήρα του.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ρ.Α. αναφέρει:

«Τα τελευταία 4 χρόνια το φίλαθλο κοινό της Ρόδου έχει στηρίξει την ομάδα βολει και δίνει πάντα το παρών τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ροδιων αθλησις αποφάσισε να κάνει ένα «δώρο» στους φίλους της ομάδας, αλλά και του βολει κάνοντας μια νέα προσθήκη η οποία σε συνδυασμό με το βασικό κορμό ,θεωρούμε ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας προσφέροντας ακόμα πιο όμορφο θέαμα στο κοινό.

Πρόκειται για το Χάρη Σακογλου. Ο νεαρός πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ την νέα περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ροδιων αθλησις. 

Τα προηγούμενα χρόνια όπου αγωνίστηκε με τις ομάδες του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έχει στεφθεί 1 φορά πρωταθλητής Ελλάδος, 2 φορές Κυπελλούχος αλλά έχει κατακτήσει και μια φορά το λιγκ Καπ.

Είναι χαρά μας που πλέον το Ροδιων αθλησις περιλαμβάνεται στις βασικές επιλογές αθλητών με το ταλέντο και το ήθος του Χάρη. Του ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία».

ΠΗΓΗ https://www.rodiaki.gr

 

Ημερ. Γέν.

01.07.1990

Τόπος Γέν.

Κατερίνη

Ύψος

193 cm

Ομάδες:

2016-18 ΠΑΟΚ

2015-16 Ολυμπιακός

2010-15 ΜΕΝΤ

2008-10 Νίκη Αιγινίου

    -2008 Αρχέλαος Κατερίνης

 Διεθνείς Συμμετοχές (Ελλάδα): 2