Από τον Πανναξιακό στον Πανιώνιο η Βίλμα Αναγνώστου

Στην ομάδα του Πανιωνίου θα συνεχίσει την καριέρα της και η πολλά υποσχόμενη, πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ, Βίλμα Αναγνώστου!

Η συμφωνία έχει έρθει εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο η ανακοίνωση περί έναρξης της προετοιμασίας, από τους Νεοσμυρνιώτες, γνωστοποίσε το εν λόγω γεγονός.

Θυμίζουμε πως στον Πανιώνιο ενσωματώθηκε στα μέσα Ιουλίου και μία άλλη πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού Παναγιώτα Βόμβα, δίνοντας αμφότερες Κυκλαδίτικο στοιχείο, στην ομάδα της Αθήνας.

H Βίλμα Αναγνώστου αναμένεται να μπει στην προετοιμασία του Πανιωνίου από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ξεκίνησε εχθές, Δευτέρα 19/8, η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ με τις αθλήτριες του Πανιωνίου να δείχνουν ενθουσιασμό εν όψει της νέας περιόδου.

Η πρώτη συνάντηση έγινε στο στάδιο του Πανιωνίου, όπου ο προπονητής Γιάννης Μαρκόπουλος και ο γυμναστής Αγγελής Γιαννακόπουλος, είχαν την ευκαιρία να δούνε την κατάσταση που βρίσκονται οι αθλήτριες τους.

Το παρόν έδωσαν Εύη Φλιάκου, Αγγελική Οικονομάκη, Αρετή Πεφάνη, Μίρα Κομλένοβιτς, Αναστασία Μικρουδάκη, Λουκία Παυλοπούλου, Μπιάνκα Γκιούρι, Σοφία Τζαλαλή, Ιωάννα Καρέλια, Γιώτα Βόμβα, Εύη Δημακοπούλου, Ευτυχία Μαθιουδάκη, Ελίνα Δριβαλιάρη, Τόνια Μουχτούρη, Νικολέτα Μουτοπούλου, Ελένη Σολο.

Ενώ υπήρχαν και δύο προγραμματισμένες απουσίες της Γλυκερίας Κωνσταντίνου που θα ενσωματωθεί με την ομάδα στις 26 Αυγούστου και της Βίλμας Αναγνώστου που θα ενταχθεί στην ομάδα στις 15 Σεπτεμβρίου.