Την απόκτηση της Όλγας Στράντζαλη ανακοίνωσε επίσημα η Κούνεο.

Η βορειοελλαδίτισσα ακραία Όλγα Στράντζαλη έγινε πια με τη “βούλα” κομμάτι του ρόστερ της Κούνεο.

Η ομάδα που έχει ένα τεράστιο παλμαρέ στο ανδρικό βόλεϊ, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα άλμα προόδου και στο γυναικείο. Ξεκινώντας από την Serie C το 2013 έφτασε το 2018 να αγωνίζεται πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία και να κατακτά την 8η θέση στην Serie A. Τη σεζόν 2019-2020 η Κούνεο ανανέωσε το ρόστερ της με αρκετές νέες αθλήτριες αλλά το πρωτάθλημα σταμάτησε απότομα με την Πανδημία και η Κούνεο κατέλαβε την 10η θέση.

Η Όλγα Στράντζαλη μετακομίζει πλέον στην Ιταλία μετά από την Πολωνία συνεχίζοντας το ταξίδι στο εξωτερικό που ξεκίνησε το 2014 στις ΗΠΑ για να σπουδάσει και να παίξει βόλεϊ. Η χρονιά στην Πολωνία αν και αυτή σταμάτησε απότομα λόγω Covid-19 στέφθηκε με πλήρη επιτυχία για την διεθνή μας αθλήτρια που φόρτωσε στις βαλίτσες τις 326 πόντους, 19 άσους, 15.52 Μ/Ο ανά αγώνα και 4 τίτλους MVP.

Η Όλγα είπε για τη μεταγραφή της:

" Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που κάνω ντεμπούτο στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κούνεο. Ο κόουτς Τσιαπίνι, που μου έμαθε πολλά τα τελευταία δύο χρόνια, μου μίλησε με πολύ καλά λόγια για την κοινωνία και το πάθος της πόλης για το βόλεϊ, οπότε δεν είχα κανένα δισταγμό να καλωσορίσω την πρόταση να γίνω αθλήτρια της Κούνεο. Ανυπομονώ να γνωρίσω τις συναθλήτριες μου, το προσωπικό, τη διοίκηση και τους οπαδούς της νέας μου ομάδας και να αναπνεύσω την ατμόσφαιρα του Pala UBI Banca “.

H Στράντζαλη θα είναι συμπαίκτρια της Κατερίνας Ζακχαίου τη νέα χρονιά.