Μπαράζ ανανεώσεων στη Νέα Σμύρνη

Σε σειρά ανανεώσεων προχώρησε ο Πανιώνιος για τη νέα σεζόν καθώς η ομάδα θα αγωνιστεί στην Pre League.

Οι ανακοινώσεις:

ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Η διοίκηση του Πανιωνίου Γ. Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον αθλητή Νικόλα Δημόπουλο.
Ο νεαρός διαγώνιος θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την κυανέρυθρη φανέλα, για 3η συνεχόμενη”

Η δήλωση του Νίκου στο panionios.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για 3η συνεχόμενη χρονιά θα υπηρετώ το σήμα του Πανιωνίου. Πιστεύω πως φέτος είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς, με σκληρή δουλειά και θέληση, να τα πάμε αρκετά καλά στη καινούργια κατηγορία και να δείξουμε τι σημαίνει να είσαι Πανιώνιος. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς».

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Η διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με την αθλητή της ομάδας βόλεϊ των ανδρών, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο κεντρικός και ο «υπαρχηγός» της ομάδας μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα για 17η χρονιά στην καριέρα του, καθώς έχει ξεκινήσει και αυτός από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.

Ο Παναγιώτης δήλωσε στο panionios.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και φέτος στην οικογένεια του Πανιωνίου. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες στο τμήμα και πάνω απ’ όλα, να έχουμε υγεία».

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον αθλητή του βόλεϊ Σταύρο Κουφόπουλο.

Ο ακραίος της ομάδας που προέρχεται και αυτός από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα, στη νεοσύστατη Pre-League.

Ο Σταύρος λίγο μετά την ανανέωση, τόνισε στο panionios.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Πανιώνιο. Με σωστή δουλεία και σοβαρότητα, θα πετύχουμε και φέτος τους στόχους μας με την ομάδα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

   Κωνσταντινίδης Παναγιώτης

Δημόπουλος Νίκος

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ