Νέα γυμνάστρια, η Flavia Guidotti, και νέα φυσιοθεραπεύτρια, η Μαρία Γάκη για τον Α.Ο. Θήρας

 
Δύο νέες προσθηκες για το τεχνικο team εξασφάλισε για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 ο Α.Ο. Θήρας.
Πρόκειται για την έμπειρη ιταλίδα γυμνάστρια Flavia Guidotti και την νεαρή φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Γάκη.
Η Flavia είναι κάτοχος Bachelor, Master’s Degree και PhD Degree in Sport, Exercise, and Ergonomics in Sport Sciences από το Πανεπιστήμιο Foro Italico της Ρώμης, καθώς και Master in Olympic Management απο την ιταλική εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Η Flavia έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων ενώ έχει κάνει και Πανεπιστημιακές έρευνες με αντικείμενα την άθληση, τη φυσιολογία και την ενδυνάμωση, και έχει πλούσια εμπειρία ως γυμνάστρια (Strength and Conditioning coach) σε πολλές ομάδες, όπως η Virtus Roma Pallavolo, Acqua e Sapone Roma Volley, η APD San Paolo Ostiense και η Lazio, που ανήκει στην Α1 εθνική κατηγορία της Ιταλίας, ενώ παράλληλα έχει πλούσια εμπειρία και ως Personal Trainer.
Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Μαρία Γάκη είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.) και με τις γνώσεις της αναμένεται να ενισχύσει δυναμικά το υποστηρικτικό team της ομάδας μας.
Η οικογένεια του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τις νέες του συνεργάτιδες, τη γυμνάστρια Flavia Guidotti και τη φυσικοθεραπευτρια Μαρία Γάκη και τους εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους τους, έχοντας ένα λόγο παραπάνω, με τη βοήθειάτους, να κοιτάει ακόμη πιο ψηλά!
116171349 3224640750961904 4663824824939679540 n