Τριπλή "βόμβα" στις μεταγραφές του Μακεδονικού

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τις αθλήτριες του βόλεϊ Παναγιώτα (Πέννυ) Μασούρα, Ευαγγελία (Λία) Βαρδοπούλου και Σοφία Δαμιανίδου.

Πρόκειται για τρεις κινήσεις που προκαλούν αίσθηση, αφού πρόκειται για αθλήτριες που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους τα προηγούμενα χρόνια στα γήπεδα.

Η 31 ετών Παναγιώτα Μασούρα αγωνίζεται ως ακραία και έχει φορέσει τις φανέλες του Πειραματικού, των Αστεριών Πυλαίας, του ΒΑΟ, του Ηρακλή, του Παναθλητικού και του ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων.

Η Ευαγγελία Βαρδοπούλου είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως libero και έχει περάσει από Πειραματικό, Πήγασο Πολίχνης, Επίκουρο Πολίχνης, Παναθλητικό και ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων.

Τέλος, η επίσης 26χρονη Σοφία Δαμιανίδου αγωνίζεται ως κεντρικός, έχοντας υπηρετήσει τις ομάδες του Επίκουρου Πολίχνης, Πήγασου Πολίχνης, Παναθλητικού και ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων.

Και οι τρεις τους ήταν συμπαίκτριες πέρυσι στον ΑΟ Εκμάθησης Αθλημάτων, με τη Μασούρα να ηγείται μάλιστα ως αρχηγός. Μασούρα και Βαρδοπούλου έχουν αγωνιστεί μαζί στον ίδιο σύλλογο και τη σεζόν 2018/19, αλλά και στον Παναθλητικό προηγουμένως.

Ο σύλλογος εύχεται στην Παναγιώτα, την Ευαγγελία και τη Σοφία μια υγιή σεζόν, με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

πηγή: makedonikos.gr