Η Κατερίνα Βλάχου "μόνιμη" πλέον στην ομάδα του Αιγάλεω

Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό της ομάδας μας Κατερίνας Βλάχου.

Η εμβληματική αρχηγός παρά τις προτάσεις που δέχτηκε αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς της για 12η χρονιά. Το όνομα της έχει συνδιαστεί με όλες τις επιτυχίες του συλλόγου τα τελευταία 10 χρόνια τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και στο γυναικείο ενώ είναι και διεθνής με την εθνική κορασίδων και νεανίδων. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου της μας δήλωσε '' Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα της καρδιάς μου!! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ανανέωσα για άλλο ένα χρόνο με το Αιγάλεω. Ένας από τους σημαντικοτερους για εμένα είναι ο υψηλός στόχος που έχει φέτος η ομάδα . Η διοίκηση αυτό το έδειξε έμπρακτα αφού απέκτησε στο ρόστερ της ομάδας αθλήτριες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο μαζί με τον βασικό κορμό που παρέμεινε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προπονητικό team που με εμπιστεύεται και με πολύ δουλειά με κάνει να γίνομαι καλύτερη όπως επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου που είναι πάντα δίπλα μας και κάνει το καλύτερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να έχουμε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς,να φτάσουμε το CITY όσο πιο ψηλά έχουμε ονειρευτεί''.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ