Ο Χάρης Μπότσης στον Φίλιππο Βέροιας

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χάρη Μπότση.

O 27χρονος πρώην αθλητής της ΑΕ Πυλαίας, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας ενόψει της σεζόν 2020-2021Volley League ανδρών.
Γεννημένος στις 17 Νοεμβρίου του 1993 στην Ηγουμενίτσα ο Χάρης Μπότσης αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 1,82μ.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από την ομάδα της γενέτειράς του Ερμή Ηγουμενίτσας, μεταπήδησε στον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων, ακολούθησε η θητεία του στον Δημόκριτο Θεσσαλονικης, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕ Πυλαίας.

Είναι απόφοιτος της οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εργάζεται επαγγελματικά ως οδοντίατρος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φίλιππου Βέροιας ο Μπότσης εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και τόνισε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ σε μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, σαν το Φίλιππο Βέροιας και ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Από πλευράς μου, είμαι έτοιμος, να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους φετινούς της στόχους και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι υγεία για να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε δυναμικά στην ιστορική πρόκληση της Volleyleague».

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Μπότση στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».