Ανακοίνωσε την Κατερίνα Γιώτα η Βάσας

Την Κατερίνα Γιώτα ανακοίνωσε σήμερα η ουγγρική Βάσας με αρκετό ενθουσιασμό και την Γιώτα να φαίνεται ανακουφισμένη που θα αγωνιστεί ξανά.

"Πέρασα δύσκολα, αλλά είμει ευγνώμων που βρήκα ένα νέο σπίτι στη Βουδαπέστη με την Βάσας για τους υπόλοιπους 4 μήνες της σεζόν. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί, πιστεύω πως θα είναι επιτυχημένη συνεργασία," δήλωσε η Κατερίνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας που φτάνει στην Ουγγαρία το Σαββάτο.

"Η αβεβαιότητα ήταν τρομερή, ήμουν λυπημένη, θυμωμένη και απογοητευμένη ταυτόχρονα, γιατί ουσιαστικά από την μια στιγμή στην άλλη, σταμάτησε η αθλητική ζωή, και η συνηθισμένη μου καθημερινή ζωή. Προσπαθήσαμε όσο γινόταν αλλά δεν είχαμε μέλλον. Στο τέλος, οι περισσότερες από την ομάδα μου υπέγραψαν σε άλλη χώρα της Ευρώπης,"," πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό:  "Κάθε χρονιά είχαμε τους ίδιους στόχους. Τους αγαπώ όλους πάρα πολύ, υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας κι από τη διοίκηση, με τους οπαδούς, είμασταν σαν οικογένεια. Όλα ήτα επαγγελματικά, ξεκινούσαμε κάθε χρονιά σε διεθνές επίπεδο, έτσι δεν είχα λόγο να σκεφτώ να αλλάξω ομάδα. Ωστόσο, η ζωή τα έφερε αλλιώς."

 

KLASSZIS CENTERREL ERŐSÍTETTÜNK Aikaterina Giota személyében Challenge Kupa-győztes centerrel erősíttük meg...

Δημοσιεύτηκε από Vasas Röplabda στις Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021