Έναρξη συνεργασίας της ΑΕΚ με την Darlene Ramdin

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Darlene Ramdin.

Η 31χρονη (08/05/1989) διεθνής ακραία από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο, ύψους 1,87 μ., υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Darlene Ramdin ξεκίνησε την καριέρα της από το St. John’s University (2008-2012), ενώ ακολούθησε η φινλανδική Pieksämäki Volley (2012-13). Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Terville-Florange OC, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στο γαλλικό Πρωτάθλημα, και το 2015 πήρε μεταγραφή για την Fatum Nyíregyháza (Ουγγαρία), οδηγώντας την στην 7η θέση στο Πρωτάθλημα, στα Ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ αγωνίστηκε και στο Challenge Cup για πρώτη φορά. Το 2016 φόρεσε τη φανέλα της Yesilyurt Spor Kulubu (Τουρκία) και στα μέσα της σεζόν μετακόμισε στην Generika Ayala Lifesavers. Στις Φιλιππίνες αγωνίστηκε έως το 2019, κατακτώντας μεταξύ άλλων την 3η θέση στο Πρωτάθλημα του 2018. Τελευταίος μεταγραφικός σταθμός της Darlene ήταν η Maccabi AOV Ashdod, με την οποία κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κορυφαία κατηγορία του Ισραήλ.

Η Darlene Ramdin είναι διεθνής με την Εθνική του Τρινιντάτ και Τομπάγκο από το 2006, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018.

Darlene, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

πηγή:aek.gr