Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μίχαλι για χάρη του ΑΟΠ Κηφισιάς

 
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Κροάτη κεντρικό Ιβάν Μίχαλι για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Ο 31χρονος αθλητής έχει ύψος 2,11 μ. και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα των βορείων προαστίων, δίνοντας της ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο φιλέ. Να σημειώσουμε ότι έχει εμπειρία από τη Volley League καθώς τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.
Ο έμπειρος κεντρικός αναμένεται να λάβει μέρος στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Κροατία, καθώς αποτελεί βασικό μέλος της.
Στις πρώτες τους δηλώσεις ως αθλητής του ΑΟΠ Κηφισιάς ο Ιβάν Μίχαλι τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Όταν δέχθηκα την πρόταση από την Κηφισιά, δεν χρειάστηκα χρόνο για να απαντήσω θετικά. Γνωρίζω την ομάδα και πάντα ακούω θετικά σχόλια.
Η φετινή περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική καθώς όλες οι ομάδες ενισχύονται με ποιοτικούς παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι με τη νέα μου ομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Τέλος εύχομαι να τελειώσει σύντομα για όλους η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και να δούμε ξανά γεμάτα γήπεδα».