Παραμένει και τη νέα σεζόν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων η Μελίνα Παντελίδου

Τη φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων θα συνεχίσει να υπερασπίζεται, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Μελίνα Παντελίδου, η οποία συμφώνησε να παραμείνει στον σύλλογο και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η 26χρονη πασαδόρος, η οποία στο παρελθόν είχε περάσει διαδοχικά από τον Ερμή Δράμας, τους Μακεδόνες Αξιού, το Ανατόλια, τον Καμπανιακό και το Ωραιόκαστρο, προτού ενταχθεί στις «πράσινες» το καλοκαίρι του 2019, θα αποτελέσει μέλος της ομάδας για άλλη μία σεζόν, με την προσδοκία ότι αυτή τη φορά το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών θα αρχίσει και θα τελειώσει κανονικά, αφήνοντας οριστικά πίσω τη δυσάρεστη παρένθεση της πανδημίας και οδηγώντας την Ελπίδα όσο ψηλότερα γίνεται.

«Άλλη μια χρονιά για μένα στην Ελπίδα, που θα είναι η τρίτη, αλλά προσωπικά τη νιώθω σαν να είναι η πρώτη, επειδή η σεζόν 2019-2020 δεν ολοκληρώθηκε λόγω του κορωνοϊού και η επόμενη διακόπηκε πολύ νωρίς στο ξεκίνημά της. Πλέον αισθάνομαι αυτή την ομάδα σαν οικογένειά μου και πιστεύω ότι έχω να της προσφέρω πολλά ακόμη», δήλωσε η Μελίνα Παντελίδου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη «δίψα» όλων των αθλητριών να επιστρέψουν στους αγώνες και να ζήσουν νέες συγκινήσεις:
«Η χρονιά που μας πέρασε και η οποία μας βρήκε αναγκαστικά μακριά από τα γήπεδα, μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ αγαπάμε το βόλεϊ, αλλά και πόσο βασικό μέρος της καθημερινότητάς μας είναι οι προπονήσεις και οι αγώνες. Εύχομαι πάνω απ’ όλα να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί χωρίς απρόοπτα το νέο πρωτάθλημα, με υγεία για όλες τις αθλήτριες!»