Στον Άθλο Ορεστιάδας ο Χρηστουηλίας

Ο Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εναρξη της συνεργασίας με τον 26χρονο ακραίο Χρήστο Χρηστουηλία.

Ο Χρηστουηλίας γεννήθηκε στις 17/12/95 στην Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 1.90, στην επίθεση «χτυπά» από τα 3.40, μπλοκάρει στα 3.30 και με την παρουσία του στο φετινό ρόστερ του Άθλου αποτελεί μια ακόμη αξιόπιστη λύση στα χέρια του Μπάμπη Σταματόπουλου.

Ο έμπειρος ακραίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον οποίο και αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα την διετία 2010-2012. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ενώ το 2013-14 επέστρεψε εκ νέου στους «κυανόλευκους».

Την 3ετία 2015-2018 φορά την φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής με την οποία θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Volleyleague, ενώ το 2018 επιστρέφει στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη για λογαριασμό του Εθνικού στον οποίο και θα παρέμεινε έως το 2020.

Στις πρώτες δηλώσεις ως αθλητής του Άθλου ο Χρήστο Χρηστουηλίας τόνισε «Είναι χαρά και τιμή μου που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο Άθλος Ορεστιάδας. Ένας σύλλογος ο οποίος απο ιδρύσεως του έχει αποδείξει ότι σε όποια κατηγορία και αν συμμετέχει, έχει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στη Preleague που είναι μια καινούργια κατηγορία και να αποδείξουμε σαν ομάδα ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε και σε αυτό το επίπεδο. Αν και είχαμε μεγάλη αποχή –όπως και οι περισσότερες ομάδες- εύχομαι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε μια όμορφη χρόνια».

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Χρηστουηλία στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας και του ευχόμαστε μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ