Ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Αθανάσιου Κεσεσίδη

Ο πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην αθλητή του Πήγασου Πολίχνης, Αθανάσιο Κεσεσίδη για τη σεζόν 2021-2022 της Volley League.

Ο 20χρονος αθλητής, που γεννήθηκε στις 12/06/2001 στις Φέρες της Αλεξανδρούπολης, αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 1.98μ.

Ο Εβρίτης μπλοκέρ έκανε τα πρώτα του βήματα στο φιλέ βόλεϊ το 2015 στα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όπου στην τελευταία του μάλιστα χρόνια στους «ακρίτες» ( 2017-2018) έκανε σε ηλικία 16 ετών και το ντεμπούτο του στην Volley League.

Η επόμενη αγωνιστική περίοδος τον βρίσκει με το… ρόπαλο ανά χείρας να αγωνίζεται χέρι για λογαριασμό του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με την παρουσία του στην ανδρική ομάδα, αγωνιζόμενος με το εφηβικό του «γηραιού» ο Κεσεσίδης κατέκτησε τη 2η θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2018-2019. Στο βάθρο του θεσμού βρέθηκε και την επόμενη σεζόν, 2019-2020 όπου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.

Κατά τη θητεία τους στους «κυανόλευκους» υπήρξε συμπαίκτης με 4 άσους της φετινής μας ομάδας, καθώς γνωρίζεται πολύ καλά με τον αρχηγό Κώστα Προύσαλη, τον Γιώργο Τζιουμάκα τον Αντώνη Μπουράκη, τον Εντουάρντο Στουντζίνσκι και τον Παναγιώτη Βαρβεσιώτη.


Ο Κεσεσίδης είναι χρόνια διεθνής αθλητής, όντας βασικός στις αναπτυξιακές εθνικές μας ομάδες, από την Παμπαίδων μέχρι και την Εφήβων. Παράλληλα όμως με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι και τριτοετής φοιτητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.


Δείτε στο video του επίσημου καναλιού του Φίλιππου Βέροιας στο YOUTUBE «Filippos Verias Volleyball» τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του 20χρονου «πύργου» για την μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας αλλά και τους φετινούς του στόχους.


Καλωσορίζουμε τον Θανάση στην οικογένεια του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και προσήλωση στους στόχους του για διάκριση.

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Π.Σ.Φιλίππου Βέροιας

 

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ