Η Διώτη στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Παναγιώτα Διώτη.

Η 28χρονη (13/11/1992) ακραία, ύψους 1,86 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Παναγιώτα Διώτη ξεκίνησε την καριέρα της από τη Λαμία (2003-2007), ενώ ακολούθησαν ο Ηρακλής Κηφισιάς (2007-2009) και το Άργος (2009-10). Επέστρεψε στην ομάδα της Κηφισιάς το 2010 και αγωνίστηκε στις “μπλε” έως το 2014. Τη διετία 2014-2016 φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού, για να κάνει το μεγάλο βήμα το 2016 για λογαριασμό της Treville και του γαλλικού πρωταθλήματος. Μετά από μία σεζόν στο εξωτερικό, η Διώτη επέστρεψε στον Πανναξιακό (2017-19), ενώ ακολούθησε το πέρασμά της από την Vassas, με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (2019-20). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Διώτη αγωνίστηκε στην ελβετική Lugano, αλλά στα μισά της σεζόν επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟ Θήρας.

Η Παναγιώτα Διώτη είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, φορώντας το εθνόσημο από το 2008. Έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018 με την “γαλανόλευκη”, ενώ την ίδια σεζόν αποτελούσε μέλος της ομάδας που κατέκτησε την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η νέα ακραία της ΑΕΚ δήλωσε στο aek.gr: “Νέο κεφάλαιο ανοίγει για μένα τη νέα σεζόν με την ομάδα της ΑΕΚ. Είμαι πολυ ενθουσιασμενη για την νέα χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Η ΑΕΚ είναι ένα σωματείο με ιστορία και κάνει μία αξιολόγηση προσπάθεια για να επιστρέψει στην κορυφή. Εύχομαι να έχουμε υγεία, όχι άλλους τραυματισμούς όπως την χρονιά που μας πέρασε και με κόσμο στα γήπεδα. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμή της και ανυπομονούμε να τους έχουμε πάλι στο πλευρό μας να μας δίνουν ώθηση“.

Παναγιώτα, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!