Ο Μελλές μόνιμος κάτοικος Κηφισιάς

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μελλέ για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα των βορείων προαστίων για 5η διαδοχική σεζόν και πλέον είναι ο παλαιότερος για τους «κυανόλευκους».Ο Νίκος Μελλές στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στο δυναμικό της ομάδας. Πλέον οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί αγγίζουν τους δεσμούς της οικογένειας».

Ο 26χρονος κεντρικός στη συνέχεια πρόσθεσε: "Έχουμε μια ακόμα δύσκολη χρονιά να βγάλουμε εις πέρας, γνωρίζοντας πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί όπως και εμείς άλλωστε! θα είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ελπίζω να λειτουργήσει υπό φυσιολογικές συνθήκες λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα που θα συντελέσουν για την πιο σωστή διοργάνωση του φετινού πρωταθλήματος ! Η ομάδα μας, πιστεύω, θα δώσει και φέτος ηχηρό παρών όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω και εύχομαι να έχει φέτος στο γήπεδο τον κόσμο που την ακολουθεί αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια ώστε να δίνει έναν διαφορετικό παλμό στους αγώνες .Εύχομαι να είμαστε υγιείς εντός και εκτός γηπέδου".

• Ευχαριστούμε το greekvolley.gr και την κα. Μαίρη Σαμιώτου για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς

Εδώ το βιογραφικό του