Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά

Το "Αστέρι της Πελοποννήσου" η 18χρονη Κεντρική (1,85 ύψος), Παγώνα Καρκούλη ντύθηκε στα Κυανόλευκα !!!
 
Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!
 
Με αστραπιαίες κινήσεις χθές, ο Επικεφαλής του Τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης και ο Προπονητής Χάρης Κουβουτσάκης, βρέθηκαν στο Ναύπλιο με τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας, της Αλκυών Ναυπλίου και με την υπεύθυνη του συλλόγου Βίκυ Βαρελά, για να ολοκληρώσουν την σπουδαία μετακίνηση της 18χρονης (Δεκέμβριος 2003) Παγώνας Καρκούλη στον Εθνικό Πειραιά και αφού υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων, στη συνέχεια, μετέβησαν στο Άστρος τόπο καταγωγής της Αθλήτριας, όπου συναντήθηκαν με την Αθλήτρια και τους γονείς της και ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή!!
 
Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο στην θέση της κεντρικής στην Πελοπόννησο!!
 
Η Παγώνα ξεκίνησε το βόλεϊ από τον τοπικό σύλλογο του Αιόλου στο Άστρος, κατόπιν μεταγράφηκε στον Γ.ΣΑ. όπου διέγραψε εξαιρετική πορεία, με συνέπεια να μεταπηδήσει στην Αλκυών Αργολίδας Ναυπλίου, όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νεανίδων και την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο,  κέρδισε την Άνοδο στη Β' Εθνική με την ομάδα του Ναυπλίου και την πρόσκληση της στην Προεθνική μας ομάδα!!
 
Έτσι ο Εθνικός απέκτησε άλλη μία σπουδαία αθλήτρια από την ομάδα της Αλκυών Αργολίδας Ναυπλίου, δημιουργώντας έτσι μεταξύ των δύο ομάδων,  μία εξαιρετική συνεργασία που δεν σταματά σε επίπεδο Γυναικείου Τμήματος αλλά θα επεκταθεί και σε επίπεδο Ανάπτυξης και Ακαδημιών!!
 
Στο σημείο αυτό η Δ.Ε. και ο Επικεφαλής του Τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την συνεργασία και την άψογη φιλοξενία τους ανθρώπους της Αλκυών και ιδιαίτερα την Βίκυ Βαρελά προπονήτρια και ψυχή της ομάδας καθώς και την προπονήτρια της Γυναικείας Ομάδας Έφη Ψυχογιού.
 
Οι πρώτες δηλώσεις της Παγώνας με τα χρώματα της ομάδας μας:
 
" Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που από φέτος θα αγωνίζομαι, για μια τόσο σπουδαία και Ιστορική Ομάδα όπως είναι αυτή του Εθνικού Πειραιά!! Ευχαριστώ πολύ τα μέλη της Δ.Ε. και ιδιαίτερα τον κύριο Κουτούβαλη και τούς Προπονητές μου που έδειξαν, με κάθε τρόπο το ποσό υπολογίζουν στις δυνατότητες μου, και έκαναν τα πάντα για να έρθω στην Ομάδα !!
Ανυπομονώ να δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω, εκείνους και τους φιλάθλους του Εθνικού μας, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους, και εύχομαι μια όμορφη και δυνατή αγωνιστική σεζόν"