Η Payton Caffrey στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Payton Caffrey, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 


Γεννημένη στις 01/09/1998, στις ΗΠΑ, η Payton Caffrey αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 181cm. 

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο βόλεϊ από το Πανεπιστήμιο της West Virginia, τις αγωνιστικές περιόδους 2016-17 και 2017-18, ενώ οι επόμενες δύο την βρήκαν στο Πανεπιστήμιο του Florida State, στο οποίο ολοκλήρωσε και τις σπουδές της. 

Την αγωνιστική περίοδο 2020-21 βρέθηκε για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ». Την ίδια αγωνιστική περίοδο, έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την Κούβα, για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Pinkin de Corozal. 

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αμερικανικού βόλεϊ, έχοντας δυνατό «όπλο» της την πολύ καλή υποδοχή της και την δυναμική επίθεση της. 

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Payton Caffrey, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα έχει μία εξαιρετική σεζόν, και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με τις νέες μου συμπαίκτριες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμοιρίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η Ελλάδα ήταν πάντα ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφτώ, και τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να ζω και να αγωνίζομαι παράλληλα για το άθλημα το οποίο αγαπώ». 

Welcome Payton!