Ο Γιώργος Γεωργιάδης παραμένει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργιάδη, υπό την καθοδήγηση του οποίου θα συνεχίσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων την πορεία της και την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο έμπειρος προπονητής θα οδηγήσει τις Γυναίκες στα γήπεδα της Pre League τη νέα χρονιά, ύστερα από μία εκπληκτική σεζόν, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση της ανόδου από την Α2 Κατηγορία και με μία πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα, θα εξακολουθήσει να έχει την τεχνική ευθύνη της ομάδας των Νεανίδων, η οποία πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, έχοντας να επιδείξει ξεχωριστές διακρίσεις σε δύο διαφορετικές θητείες στον πάγκο της γυναικείας ομάδας. Η αρχή έγινε την σεζόν 2012-13, όταν πέτυχε ένα «νταμπλ» επιτυχιών, αφού πανηγύρισε με τις Γυναίκες την άνοδο στην Α2 Κατηγορία και επιπλέον οδήγησε τις Κορασίδες στην κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου, του πρώτου στην ιστορία του συλλόγου, που αποτέλεσε την απαρχή των ανάλογων θριάμβων που ακολούθησαν.

Έπειτα από το εξίσου αξιομνημόνευτο πέρασμά του από την ανδρική ομάδα, την οποία οδήγησε την άνοιξη του 2019 στην ιστορική άνοδό της στη Volley League, ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020 στην τεχνική ηγεσία των Γυναικών της Ελπίδας, δημιούργησε μία ομάδα υψηλών προδιαγραφών στη δύσκολη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε με νωπές τις συνέπειες της πανδημίας και θα συνεχίσει να διαμορφώνει σπουδαίες αθλήτριες και προσωπικότητες στους Αμπελοκήπους, προς ικανοποίηση όλων μας!