Μία Αρβανίτη για τον Κρόνο

Η Νάντια Αρβανίτη, αδερφή της Βίκυς Αρβανίτη, συμφώνησε για δεύτερη σεζόν να αγωνιστεί στον Κρόνο Αγίων Αναργύρων.

Την σεζόν που μας πέρασε η Νάντια αγωνίστηκε ως ακραία στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων ενώ ήταν προπονήτρια στις Ακαδημίες και στις Παγκορασίδες.

Γεννημένη στην Αθήνα το 1982, ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 10 ετών στον Μ.Ε.Λ.Α.Σ ο Άγιος Ελευθέριος μαζί με την αδερφή της Βίκυ, που προτίμησε το beach volley με μεγάλες διακρίσεις.

Η Νάντια αγωνίστηκε στην ΑΕ Νίκαιας, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, στον ΓΣ Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, στον ΑΟ Αιγάλεω, στο Διαγόρα Ρόδου, στον Κλεάνθη Ρόδου, επέστρεψε στον Πειραϊκό και ακολουθεί ο Κρόνος Αγίων Αναργύρων με τον οποίο συμφώνησε και τη νέα σεζόν σαν παίκτρια και σαν βοηθός προπονητή, εκτός από τις ακαδημίες και στο γυναικείο.

Η ίδια δήλωσε στο greekvolley.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για δεύτερη χρονιά θα συνεχίσω στον Κρόνο ως παίχτρια και ως προπονήτρια στα αναπτυξιακά τμήματα.

Ταυτόχρονα θα είμαι και βοηθός του κυρίου Ατσιδαύτη στο γυναικείο τμήμα, πράγμα που θα μου δώσει την ευκαιρία να μάθω πολλά δίπλα σε έναν έμπειρο προπονητή. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά με υψηλούς στόχους.»

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Παραμένει η Νάντια Αρβανίτη στον Κρόνο Αγίων Αναργύρων και με νέο ρόλο πλέον ως βοηθός του έμπειρου προπονητή Στέλιου Ατσιδαύτη.

Επίσης είναι προπονήτρια και στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας.

Το Δ.Σ της εύχεται καλή σεζόν ως αθλήτρια αλλά και ως βοηθού προπονητή, με υγεία.»