Ανανέωσε η Σοφία Δορούκα με τους Μακεδόνες Αξιού

Η Σοφία Δορούκα συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Μακεδόνες Αξιού για ακόμα μία σεζόν.

Η Σοφία αγωνίζεται με την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού στην κατηγορία Pre League γυναικών ενώ έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία και από τη Volley League Γυναικών που αγωνιζόταν κατά την περίοδο 2017-2019.

Η παίκτρια δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συνεργαστώ ακόμη μια χρονιά με την ομάδα που νιώθω σαν οικογένειά μου. Η απόφασή μου να παραμείνω και φέτος στους Μακεδόνες Αξιού και στη Θεσσαλονίκη ήταν απόλυτα συνειδητή καθώς παράλληλα με τις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις μου δίνεται και η ευκαιρία να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο καθώς θα διανύω το 4ο έτος των σπουδών μου στο ΤΕΦΑΑ.

Στην ομάδα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πολύ διάθεσή για δουλειά, και πιστεύω ότι με τη συνεργασία των συμπαικτριών μου, το πάθος της νεανικότητάς μας, αλλά και την καθοδήγηση του νέου μας προπονητή του κ. Κώστα Αγγουρά θα πετύχουμε τους στόχους μας!

Εύχομαι να έχουμε υγεία, δύναμη και μια χρονιά γεμάτη ευχάριστες συγκινήσεις χωρίς τραυματισμούς.»

H ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Οι Μακεδόνες Αξιού βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την ακραία Σοφία Δορούκα.
Η 21χρονη αθλήτρια και φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ στο ΑΠΘ θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας για την περίοδο 2022 – 2023.
Η οικογένεια των Μακεδόνων εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!