Αποχαιρέτησε τον ΖΑΟΝ και την Αθήνα η Μαρίνα Αργυροπούλου

Η Μαρίνα Αργυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΖΑΟΝ και τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας.

Η νεαρή Λίμπερο επιστρέφει στην πατρίδα της Λάρισα για να συνεχίσει εκεί τόσο την αγωνιστική όσο και την προπονητική της καριέρα.

"Και μετά από 4 χρόνια συνεργασίας ως αθλήτρια και προπονήτρια ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τον σύλλογο μου ή διαφορετικά το 2ο σπίτι μου τον ΖΑΟΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. Ο κύκλος αυτός κλείνει με τον ομορφότερο τρόπο με την γυναικεία ομάδα να ανεβαίνει στην μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας την Α1 με τις κορασίδες μου να φτάνουν μέχρι το final4 Αττικής και με τον σύλλογο να τριπλασιάζει το δυναμικό των αναπτυξιακών τμημάτων του. Συγχρόνως τα τελευταία 2 χρόνια υπήρξα και στο προπονητικό δυναμικό των ΑΜΑΖΟΝΩΝ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ όπου είχαμε μια άριστη συνεργασία. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Λάρισα όπου θα συνεχίσω την αθλητική και προπονητική μου πορεία. ~ Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας "