Νέο πρόσωπο στην Ελπίδα η Φυλλένια Γαϊτανίδου

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της Φυλλένιας Γαϊτανίδου, η οποία προστίθεται στο δυναμικό της ομάδας μας και θα την ενισχύσει στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Φυλλένια Γαϊτανίδου, που γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1999 και έχει ύψος 1,78μ., αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε διαδοχικά τη φανέλα της Γαίας Δράμας (2016) στην οποία και ανήκει, του Ναύαρχου Βότση (2017-2020), των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων (2020-2021) και είχε ως τελευταίο σταθμό τον Άρη (2021-2022), για να αποτελέσει πλέον μέλος του συλλόγου μας!

Η 23χρονη ακραία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την ένταξή της στην Ελπίδα, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε η ώρα οι δρόμοι μας με την Ελπίδα να διασταυρωθούν. Πριν καν έρθω στην Θεσσαλονίκη, άκουγα πολλά καλά πράγματα για τον σύλλογο και τα άτομα που τον πλαισιώνουν. Μάλιστα, πρόσφατα βίωσα το θετικό κλίμα από πρώτο χέρι στο τελευταίο παιχνίδι με την Πρέβεζα, που ήταν καθοριστικό για την άνοδο της ομάδας στην Pre League. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε και όλοι μαζί με θέληση και όρεξη να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα! Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και ελπίζω να έχουμε την στήριξη της κερκίδας στην προσπάθειά μας!».

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας, με τις ευχές μας για μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, με υγεία και όμορφες στιγμές!