Λύση συνεργασίας Μακεδονικού με τον Άρμεν Μπελουμπέκωβ και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο

Οι δύο προπονητές υπηρέτησαν με επαγγελματισμό και ζήλο τα καθήκοντα τους στην Ακαδημία Βόλεϊ του Μακεδονικού την τελευταία διετία, ο μεν Μπελουμπέκωβ στις Κορασίδες και Παγκορασίδες, ο δε Παπαδόπουλος σε τμήματα Μίνι αλλά και σε αρχάριες Παγκορασίδες. Μάλιστα, ο Μπελουμπέκωβ διετέλεσε προπονητής της ομάδας γυναικών από το καλοκαίρι του 2020 έως και τον Φεβρουάριο του 2022.

Μιλώντας στο makedonikos.gr για τις δύο αποχωρήσεις, η Υπεύθυνη της Ακαδημίας Βόλεϊ του Μακεδονικού, κ. Κωνσταντίνα Θεοδωράκου, ανέφερε σχετικά:

«Ο Άρμεν με την εμπειρία και τις γνώσεις του, κατάφερε να μεταδώσει πληροφορίες και να βελτιώσει τις Κορασίδες και Παγκορασίδες του Μακεδονικού. Η πάντα καλή του διάθεση και το χαμόγελο με το οποίο αντιμετωπίζει όλο το προσωπικό του Μακεδονικού αλλά και εμένα ως συνεργάτιδα του, πιστεύω ότι είναι και το στοιχείο που μας κέρδισε. Του εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε ότι κάνει και καλή επιτυχία εντός και εκτός γηπέδου.

Ο Κυριάκος είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας εξαιρετικός ανερχόμενος προπονητής που τα επόμενα χρόνια θα διαπρέψει στα γήπεδα. Διαθέτει διορατικότητα και η παιδαγωγική του προσέγγιση προς τα παιδιά σε κερδίζει αμέσως. Είχα μια άψογη συνεργασία μαζί του, και τον ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά που έκανε με τα παιδιά μέσα στο σύλλογο. Ο Κυριάκος θα μετακομίσει στην Αθήνα να εργαστεί και να αγωνιστεί, αλλά ελπίζω τα επόμενα χρόνια να επιστρέψει και η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοιχτή! Όλοψυχα καλή επιτυχία!».

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς του δύο άνδρες για την προσφορά τους στον Μακεδονικό και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη ζωή τους!