Επιστροφή στη Λαμία ...

Το Δ.Σ. του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας από τα παλιά για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Μαρία Νικολίτσα, (κεντρική) γεννημένη στο Άργος Αργολίδας στις 12 Ιουλίου του 1996, με ύψος 1,82μ.

Ξεκίνησε το βόλεϊ στην ηλικία των 12 ετών στην ομάδα του Γ.Σ. Άργους όπου παρέμεινε μέχρι το 2014, χρονιά την οποία έγινε φοιτήτρια στην πόλη μας στο Τμήμα Νοσηλευτικής. Μέχρι την αποφοίτησή της, το 2018, αγωνίστηκε στην ομάδα μας για τέσσερα χρόνια με μεγάλη επιτυχία και προσέφερε πολύ στο σύλλογο στην Α2 και στην Pre League. Μετά από ένα διάλειμμα στην αθλητική της καριέρα τεσσάρων χρόνων για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, είναι και πάλι κοντά μας για ένα νέο ξεκίνημα, μιας και είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Λαμίας και ασκεί το επάγγελμά της σε υπηρεσία της πόλης μας.

Η Μαρία δήλωσε: "Ευχαριστώ πολύ όλους τους παράγοντες και το προπονητικό team του Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ 2013 για την επανένταξή μου στην ομάδα. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω μετά από 4 χρόνια γνωρίζοντας καινούριες και αξιόλογες αθλήτριες. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή και τυχερή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και επιπλοκές με κύριο στόχο να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα."

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Λ. καλωσορίζει και πάλι την Μαρία στην οικογένειά του και της εύχεται υγεία και πολλές διακρίσεις με την ομάδα μας.