"Μπαμ" με Τζιουμάκα ο ΟΦΗ

Μια μεγάλη μεταγραφή, πραγματοποίησε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.
Απέκτησε τον 28χρονο (2μ.06) εν ενεργεία διαγώνιο της Εθνικής ομάδας Γιώργο Τζιουμάκα, βάζοντας ένα μεγάλο επιθετικό όπλο, στη δύναμη του.

Ο Γιώργος Τζιουμάκας, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και τίθεται στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για το προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ, με τον Αριστοτέλη στη Σκύδρα.

Τη μεταγραφή του Τζιουμάκα, χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, κάνοντας μια προσθήκη απο το πάνω ράφι, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά, με ένα παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου.

Στον ΟΦΗ, θεωρούν τον Γιώργο Τζιουμάκα, τον ηγέτη της αντεπίθεσης που θα επιδιώξει η ομάδα, για να παραμείνει στην Volley League.

Ενώ, δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφική προσθήκη που θα γίνει.

Ο 28χρονος Ελληνας διαγώνιος, είναι μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές, που έχει κάνει στην ιστορία του ο ΟΦΗ και ένας εν ενεργεία παίκτης της Εθνικής ομάδας.

Τελευταίος του σταθμός Αλ Ταράχι της Σαουδικής Αραβίας, αλλά έχει αγωνιστεί ακόμη στην Ιταλία (Κούνεο, Περούτζια, Πιατσέντσα, Καστελάνα Γκρότε), ενώ έπαιξε και στην Ιρανική Γιάζντ.

Στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, ΑΕΚ, Φίλιππο Βέροιας και Φοίνικα Σύρου.

"Γιώργο Τζιουμάκα, καλως ήρθες στον ΟΦΗ μας!"

"Ηρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα" ανέφερε το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Γιώργος Τζιουμάκας (28, 2μ06, διαγώνιος).

Ο διαγώνιος της Εθνικής ομάδας, βρίσκεται στο Ηράκλειο και ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΟΦΗ, υπο τις οδηγίες του Κώστα Δεληκώστα.

Οπως ανέφερε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ "είναι τιμή μου να είμαι σε αυτήν την ομάδα! Ο ΟΦΗ με προσέγγισε με μεγάλο πάθος και αυτό με έκανε να πω το ναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για τον ιστορικό ΟΦΗ και θα βρίσκομαι σε ένα από τα πιο ωραία νησιά της Ελλάδος".

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, ο 28χρονος διαγώνιος, ανέφερε ότι "τα αποτελέσματα δεν έχουν πάει καλά στην ομάδα στον πρώτο γύρο. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Ο πρόεδρος κάνει πολλές κινήσεις. Σε ότι με αφορά, ήρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα.

Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε νίκες, όσες πιο πολλές γίνεται. Να δεθούμε σαν ομάδα, να παίξουμε καλό βόλει και οι νίκες και η σωτηρία θα έρθει".

O Γιώργος Τζιουμάκας, θα κάνει ντεμπούτο με το ΟΦΗ, στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, το προσεχές Σάββατο (28/1, 6μμ).

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ο.Φ.Η.