Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Θεοδώρου - Πήγασου

Η διοίκηση του Πηγάσου Πολίχνης ανακοίνωσε την αιφνίδια λύση συνεργασίας με τον επιτυχημένο προπονητή Ηρακλή Θεοδώρου και μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων του 21/02/1980.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση η παραίτηση έχει να κάνει με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του και αφήνει πάντα ανοικτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία. Ο 43χρονος τεχνικός υλοποίησε το στόχο της διοίκησης για άνοδο στη Volley League αλλά και την παρθενική παρουσία σε φάιναλ-4 του κυπέλλου το 2002. Η ανακοίνωση:

 Το Δ.Σ. του Πηγάσου Πολίχνης με λύπη ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηρακλή Θεοδώρου. Οι αυξημένες, το τελευταίο διάστημα, επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν να είναι μαζί μας μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων στην εφετινή σεζόν.

Κόουτς Ηρακλή Θεοδώρου σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες τα τελευταία χρόνια στον Πήγασο.

Από τους πανελλήνιους τίτλους με τις ομάδες Εφήβων, Παίδων και Παμπαίδων του Πηγάσου μέχρι και την συμμετοχή μας στο Final 4 του περσινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άνοδο της ομάδας στην Volley league μέχρι την σημερινή πετυχημένη πορεία της ομάδας που είναι μέσα στους στόχους της.

Φίλε Ηρακλή Θεοδώρου είσαι και θα είσαι πάντα μέλος της οικογένειας του Πηγάσου Πολίχνης.

Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα σου.

Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξαναβρεθούμε.

Το ΔΣ του Πηγάσου Πολίχνης