Ανανέωσε η ΑΕΚ την Παναγιώτα Ξανθοπούλου

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Παναγιώτα Ξανθοπούλου.

Η 24χρονη (21/10/1999) πασαδόρος, ύψους 1,80 μ., υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ως εκ τούτου παραμένει στο δυναμικό της ομάδας μας και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Παναγιώτα ήταν μέλος της Κυπελλούχου Ελλάδας ΑΕΚ την περσινή σεζόν και συνέβαλε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Παναγιώτα, καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα»!

Η Παναγιώτα Ξανθοπούλου παραμένει στην ΑΕΚ, με στόχο να πανηγυρίσει κι άλλες επιτυχίες τη νέα σεζόν. Μιλώντας στο aek.gr, η πασαδόρος της «Ένωσης», τόνισε χαρακτηριστικά:

«Την περσινή σεζόν ζήσαμε κάτι μοναδικό και υπέροχο με την κατάκτηση του Κυπέλλου, που ήταν και το πρώτο για την ΑΕΚ. Σίγουρα υπάρχει η πικρία για την απώλεια του πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα γεννήθηκε και το πάθος για την κατάκτησή του, την ερχόμενη σεζόν. Η ομάδα αυτή έχει μέταλλο. Αλλά έχει και ανθρώπους πίσω από αυτήν, που την αγαπούν πολύ και ασχολούνται καθημερινά, θέλοντας να μας λύνουν όλα τα προβλήματα. Κι αυτό φαίνεται και στην προσπάθεια αλλαγής γηπέδου με καλύτερες συνθήκες για εμάς».

Επίσης, η Παναγιώτα θέλησε να σταθεί και στη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ, λέγοντας:

«Αυτό που έχω να πω για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι πως κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο, μας κάνουν να ανατριχιάζουμε! Χαιρόμαστε να παίζουμε μπροστά τους. Είναι τρομερό συναίσθημα να παλεύεις μαζί με αυτόν τον κόσμο στο πλευρό σου και ειλικρινά τους ευχαριστούμε γι’ αυτό από την καρδιά μας».