Ξανά στη δύναμη της Ελπίδας η Ευαγγελία Αθανασιάδου

Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την επάνοδο της Ευαγγελίας Αθανασιάδου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, την προσπάθεια της οποίας θα ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.


Η Ευαγγελία Αθανασιάδου, που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2001 και έχει ύψος 1,75μ., αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και έχει συνδέσει την αθλητική διαδρομή της με την Ελπίδα, αφού ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας, προτού μεταπηδήσει στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (2013-2016), για να επιστρέψει στις «πράσινες» το 2016 ενισχύοντας την ομάδα μας για μια τριετία. Στην συνέχεια δοκίμασε τις δυνάμεις της στις ΗΠΑ, αγωνιζόμενη με αθλητική υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Σεντ Λούις επί δύο χρόνια (2019-2021) και με την επιστροφή της ξαναβρέθηκε στην Ελπίδα, έχοντας ενεργό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της σεζόν 2021-2022 και την κατάκτηση της ανόδου στην Pre League. Αφού αγωνίστηκε στον Ναύαρχο Βότση τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, πλέον επανέρχεται στην ομάδα μας, για να ζήσει νέες επιτυχίες με την πράσινη φανέλα!

«Είμαι πολύ χαρούμενη που οι δρόμοι μας με την Ελπίδα θα ενωθούν ξανά, καθώς εμπιστεύομαι τη κρίση του προπονητή και της διοίκησης για τους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!», δήλωσε η 21χρονη πασαδόρος μετά την επισημοποίηση της επιστροφής της.

Την υποδεχόμαστε ξανά στην ομάδα μας, με ευχές για μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν, με υγεία και όμορφες στιγμές!