Στον ΑΡΗ ο Τάσος Ρεμπούτζιας

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών ανακοινώνουν την απόκτηση του Τάσου Ρεμπούτζια.

Ο Τάσος Ραμπούτζιας γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1991 στην Αλεξανδρούπολη και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα σε ηλικία 18 χρονών από τις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με την ομάδα να βρίσκεται στην Α1 κατηγορία. Το 2010-2011 αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου ενώ για τις επόμενες τρεις χρονιές (2011-2014) φόρεσε τα χρώματα του Μεγάλου Αλέξανδρου.

Στη συνέχεια, θήτευσε στον Μακεδονικό, από το 2014 έως το 2017, ενώ το 2017-2018 αγωνίστηκε στην ομάδα Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου. Την επόμενη χρονιά (2018-2019) φόρεσε τη φανέλα της Χ.Α.Ν.Θ. και στη συνέχεια «μετακόμισε» στη Βέροια για να αγωνιστεί στον τοπικό Φίλιππο (2019-2020).

Τη σεζόν 2020-2021 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και έπαιξε στον Περσέα. Την περσινή χρονιά (2022-2023) αγωνίστηκε στον Πήγασο Φλώρινας και φέτος θα φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» του ΑΡΗ.

«Να δούμε έναν ΑΡΗ πρωταγωνιστή»

Ο Τάσος Ρεμπούτζιας δήλωσε μετά από τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και κυρίως να ευχαριστήσω τον προπονητή, Γιώργο Οικονομίδη. Είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τα κιτρινόμαυρα και, αν και είναι νωρίς, πιστεύω ότι στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει, να είμαστε στην τετράδα και στα play-offs και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε την επιστροφή στην Α1. Στόχος όλων είναι να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ εκεί που αξίζει.

Προσωπικά θέλω να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και στην προσπάθεια προσέλκυσης του κόσμου στο γήπεδο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να παίξουμε όμορφο βόλεϊ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει. Ο κόσμος είμαι πεπεισμένος ότι άμα δει την προσπάθεια θα στηρίξει και αυτός όπως μπορεί από τη δική του πλευρά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά».