Η Yanelis (Yana) Santos ξανά στο Μίλωνα

Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Yanelis (Yana) Santos για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η έμπειρη Κουβανή αθλήτρια με τη σπουδαία διεθνή καριέρα, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την περίοδο 2021-2022 με τις Αμαζόνες και αμέσως με την ομάδα του Μίλωνα ενώ ήταν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Pre League.

Έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια με την Εθνική ομάδα της Κούβας κερδίζοντας σημαντικές ατομικές διακρίσεις και μετάλλια σε Ολυμπιακούς και Παναμερικανικούς αγώνες και σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις (Montreux Volley Masters, NORCECA Championship, Central American and Caribbean Games).
Σε διασυλλογικό επίπεδο έχει αγωνισθεί πρωταγωνιστώντας σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα βόλει στην Τουρκία (με τις ομάδες PTT Spor και Ιlbank), στη Ρωσία (με την Leningradka Saint Petersburg), στην Ελβετία (με τη Volero Zürich) και στην Κούβα (με τις ομάδες Camagüey και Ciego de Ávila).
Ευχόμαστε στη Yana υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο !
Η αθλήτρια με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω άλλη μια σεζόν με την οικογένεια Μίλωνα και θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.