Ανανέωσε στον Άθλο ο Τσακπίνης

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Β’ προπονητή Γιώργο Τσακπίνη, για τη σεζόν της Volleyleague ανδρών 2024-2025. 

Ο  Γιώργος Τσακπίνης, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού Γιώργου Μπακοδήμου, παραμένοντας για 3η συνεχή αγωνιστική περίοδο στον πάγκο του Άθλου, σε μία έμπρακτη ένδειξη αναγνώρισης του ήθους, της εμπειρίας αλλά και της προσφοράς του στην ομάδα.

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του o 53χρονος Γιώργος Τσακπίνης δήλωσε στο www.athlosorestiadas.gr τα εξής: “Αρχικά ευχαριστώ τη διοίκηση του Άθλου και του προέδρου προσωπικά, για την εκτίμηση και το σεβασμό στο πρόσωπό μου για άλλη μια χρονιά. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός, ότι  αποτελώ μέλος της οικογένειας του Άθλου και για 3η διαδοχική χρονιά θα έχω την ευκαιρία να συμμετέχω και να βοηθήσω με όλο μου τον εαυτό στη νέα προσπάθεια διάκρισης του Άθλου Ορεστιάδας. Μπροστά μας έχουμε μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, να δημιουργήσουμε ένα δυνατό, ανταγωνιστικό σύνολο,  που θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών της διοίκησης, της Ορεστιάδας, των φίλων του Άθλου και της ιστορίας του συλλόγου.
Εύχομαι πρωτίστως να έχουμε όλοι την υγεία μας και είμαι βέβαιος πως με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και αγαστή συνεργασία μπορούμε με τη βοήθεια της διοίκησης, την αγάπη του κόσμου και τη στήριξη των χορηγών μας, να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε κάθε πρόκληση και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα, κάνοντας περήφανη την πόλη μας αλλά και ολόκληρο τον Νομό».

Γιώργο, με δεδομένη την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου και σεβασμό στο έργο σου, η οικογένεια του Άθλου σου εύχεται ολόψυχα υγεία και μια νέα σεζόν με πολλές επιτυχίες για σένα και την ομάδα μας.