Η Κέλλυ Ευθυμιάδη και τη νέα σεζόν στον Απολλώνιο

Την Κέλλυ Ευθυμιάδη θα έχει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ του ο Απολλώνιος:
"Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της αθλήτριάς μας Κέλλυ Ευθυμιάδη (ακραία)!
Σε μια πρώτη δήλωσή της η Κέλλυ, η οποία θα είναι η αρχηγός της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν, ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια του Απολλώνιου.
Με τον Σύλλογο έχουμε ζήσει μοναδικές στιγμές και είχαμε μια άψογη συνεργασία για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Το να επιστρέψω ήταν μονόδρομος αφού ο Απολλώνιος για μένα είναι πλέον οικογένεια.
Η νοοτροπία της ομάδας για σκληρή δουλειά ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δυνατό πρωτάθλημα της pre league συνάδει απόλυτα με τους προσωπικούς μου στόχους και θα κάνω από πλευράς μου ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Συλλόγου και το νέο προπονητικό team της ομάδας για τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, που από την πρώτη μέρα πριν τέσσερα χρόνια έως σήμερα μένει πιστός στις αξίες της ομάδας.
Εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς''.
Ευχόμαστε στην Κέλλυ, που κι αυτή τη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!"