Η Δέσποινα Σιδεράτου για ακόμα μία σεζόν στον Απολλώνιο Κερατσινίου

Η Δέσποινα Σιδεράτου παραμένει για ακόμα μία σεζόν στον Απολλώνιο Κερατσινίου:
"Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτριά μας Δέσποινα Σιδεράτου (διαγώνιος)!
Σε μια πρώτη δήλωσή της η Δέσποινα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του Απολλώνιου.
Μετά από μια δύσκολη χρονιά για εμένα, το να παραμείνω στον Σύλλογο και δίπλα σε ανθρώπους που τους νιώθω οικογένεια είναι πολύ σημαντικό.
Ο Σύλλογος κάνει μια πολύ όμορφη προσπάθεια, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της pre leαgue κατηγορίας. Με όρεξη και δουλειά στο γήπεδο είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του Συλλόγου και στο νέο προπονητικό team της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.
Θα ήθελα να πω και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη, που για ακόμα μια χρονιά δείχνει την στήριξή του απέναντι μου.
Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς".
Ευχόμαστε στη Δέσποινα, που κι αυτή την χρονιά στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου μας, υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!"